Siganos en Twitter @VolunteersEC
Siganos en Facebook!

Laura & Fabienne – New Horizons' hjørnesteiner

Mrs. Laura Cordova, født i Manabí provinsen, er leder for New Horizons Volunteer Program. Hun er utdannet innen sosial kommunikasjon med spesialområdet offentlige relasjoner. Hennes lidenskap har alltid vært sosialt arbeid og som student jobbet hun med en gruppe medstudenter for å hjelpe fattige nabolag i Quito. Hun har også jobbet fem år som spansklærer for forskjellige skoler og det var her hun først ble kanalen mellom de frivillige og institusjonene.

Fabienne Tieche, en sveitsisk fysioterapeut født i Grenche, har i likhet med Laura lengen vert interessert i sosialarbeid. Og da hun møtte Laura forsto fabienne at de sammen, i enda større grad, kunne utvikle og bidra i forskjellige sosiale prosjekter.

Sammen begynte Fabienne og Laura å planlegge et prosjekt for distribusjon av volontører rundt om i Ecuador, og 1. januar 1997 ble organisasjonen “Nuevos Horizontes” skapt. Senere, i mai 2001, ble også stiftelsen "Redes Solidarias" opprettet. En stiftelse hvis formål var å samarbeide med Nuevos Horizontes.

Topp og høyre: Fabienne og Laura deltar i et prosjekt i den ecuadorianske jungelen

 

Av. 6 de Diciembre 2130 y Av. Colón, Bldg "Antares", Office #501, Quito - Ecuador
Telefon/Fax: (593-2) 254 1953, 223 1618 | newhorizonsvolunteerprogram@gmail.com | www.voluntariosecuador.org